Familia Golban – unicii producători de uleiuri, făină degresată și fulgi de migdale ecologice din Moldova

Astăzi putem cu mândrie să afirmăm că suntem unica companie locală, care se află în al treilea an de conversie la producție BIO, fapt certificat de nemți.


În gama noastră de produse regăsești:

-migdale începând de la cele în coajă și pînă la delicioasele migdale caramelizate!

-uleiuri presate la rece, de cea mai înaltă calitate

-făină și fulgi de migdale, pentru cele mai fine deserturi

-săpunuri naturale, pe bază de ulei și plante naturale pentru igiena și frumusețea ta!

Produse proaspete, din fabrică direct pe masa consumatorului.

În cadrul procesului de fabricare am implementat un sistem de monitorizare și de management al calității care ne permite sa livram consumatorului produse foarte proaspete, direct de pe linia de ambalare.

Doar natural. Fără conservanti și fără procedee chimice dăunătoare.

Natura a creat perfecțiune, iar noi ne dorim să o menținem în acest fel. Produsele Biantti sunt pur și simplu stoarse din semințe crude. Fără adaos de conservanti sau alte substanțe chimice și fără aport termic. Activitatea noastra este orientata către consumatorul de produse naturale care dorește sa obțină sanatate prin hrană. Uleiurile sunt stoarse la temperaturi de 26-28°C, ceea ce permite păstrarea tuturor calităților. Fiecare varietate de ulei este specială și apreciată pentru anumite calități.

Promptitudine si livrare rapida.

Pe langă calitatea care ne-a consacrat, Biantti înseamnă promptitudine și eficiență. Produsele noastre sunt livrate în maxim 48 de ore, de la comandă, în zilele lucrătoare. Și asta în condițiile în care la Biantti nu facem stocuri. Astfel, te poți bucura de beneficiile unui produs proaspăt, iar noi avem satisfacția unui lucru bine făcut.