Recepția produselor

La recepția coletului, dacă observi degradarea acestuia sau dacă este desigilat, îl poți returna curierului. Acesta va întocmi un proces-verbal de constatare, fără costuri pentru tine.

 

Descrierea și returnarea produselor

Biantti.md depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de exact în prezentarea corectă a informațiilor prezentate pe acest site. Cu toate acestea, biantti.md nu garantează că descrierile produselor sau alte tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit de Solarisplant.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl poți returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr. 34/2014.

În cazul în care optezi să valorifici acest drept ai obligația să returnezi produsul cumpărat, în ambalajul original, nedeteriorat, sigilat, pe cheltuiala ta. Produsele se pot returna exclusiv prin servicii de curierat la adresa: GT Ygrick-Group, Ștr. Muncesti nr. 3, or. Chisinau.

Dacă dorești returnarea produselor din alte motive decât cele menționate la Recepția produselor, ai dreptul să faci acest lucru, iar plata transportului prin curier pentru retur este în sarcina ta. Condiția pentru returnarea produselor este ca acestea să fie nedesigilate și nedeteriorate.Poți returna coletul prin orice firmă de curierat la adresa: GT Ygrick-Group, Ștr. Muncesti nr. 3, or. Chisinau.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de maxim 15 de zile de la acceptarea returului.

 

Restituirea banilor

Restituirea sumelor achitate de către Client se va face în termen de maximum 15 zile, exclusiv prin transfer bancar în contul bancar furnizat de Client.

Biantti și GT Ygrick-Group nu își asumă responsabilitatea pentru furnizarea eronată a datelor bancare de către Client.